AGCO International har indgået et samarbejde med Tama på verdensplan. Det indebærer, at Tama er med i udviklingsprocessen af Fendt 1290 og MF 2370 presserne på fabrikken i Hesston, samt at Tamas produkter er testes og godkendes til alle AGCOs maskiner. Fabriksgodkendelsen betyder, at Tamas produkter er skræddersyet til AGCOs maskiner på det europæiske marked, hvilket bl.a. medfører den fordel, at kunderne får en nemmere opsætning af bindegarn i presseren samt en bedre produktion, således de oplever færre bindefejl. Desuden er Tamas produkter kendetegnet ved en høj kvalitet, de overholder længden "real runnage", og de giver AGCOs forhandlere mulighed for at kunne levere en brandet produktportefølje af Fendt og Massey Ferguson produkter i henhold til AGCOs ?Route-66?-strategi.

TAMA bliver eneleverandør

Som en følge af alt dette, samt den øget konkurrence på det danske marked i de senere år, har AGCO Danmark valgt fremover kun at have Tama som leverandør af bindegarn, strækfilm og net.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tama tilbyder 100 % support i Danmark, og salgschef, Niels Erik Hansen, TAMA

har mange års erfaring fra branchen, som han er klar til at dele ud af til glæde og gavn for alle AGCOs kunder.

Martin D Jensen, Area Sales Manager, Harvesting hos Massey Ferguson Denmark: - AGCO er primært maskinproducent, men det er meget vigtigt for os, at vores kunder kun oplever up-time med deres maskiner. Bare én bindefejl koster penge og spildtid for kunden, og det vil vi selvfølgelig gerne undgå. Derfor anbefaler vi altid de produkter, som vi ved fungerere optimalt i forhold til presserens specifikationer ? og derfor styrker den nye aftale med TAMA vores samlede koncept på dette område