Det blev et stort tilløbsstykke, da Gøma afholdte åbent hus arrangement i forbindelse med virksomhedens 40 års jubilæum fredag den 8. januar.

- Vi havde mellem 800 og 1000 besøgende dagen og aftenen igenem, og det var dobbelt så mange, som vi havde turde håbe på, fortæller en glad salgschef Karsten Kammer til Maskinbladet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det betød også, at Gøma var nød til at hente nye forsyning i form af mad og drikkevare tre gange i løbet af dagen.

- Vi plejer at afholde åbent hus arrangementer i november, men vi udsatte det i 2015, da mange maskinstationer stadig kæmpede med majsen, og da der var Agritechnica i Hannover, hvor vi også udstillede, og mange af vores kunder også var på besøg. Men vi oplever, at vores kunder tilsyneladende har lidt bedre tid til sådan arrangementer i januar, fortæller Karsten Kammer.

Opmærksomhed på fronttanke

På åbenhus hus dagen kunne der ses flere nye maskiner i værkstedet. Foruden Gømas egenproducerede kombispulere på både et og to aksler, så tiltrak Gøma fronttanke også står opmærksomhed.

Midt i værkstedet stod Omvraa Maskinstations John Deere 8370R med Samson PG 27 II gyllevogn med 24 meter Bomech slæbeskærsbom og tre kubikmeter fronttank. den helt nye fronttank er malet i Samson-grøn uden på den galvanisering, som frontankene har som standard. Desuden er der omrøring på fronttanken.