- Vi er de nye drenge i klassen.

Sådan lyder det fra Farmas' salgschef Thomas Greve Mikkelsen, der i dag onsdag tager imod de besøgende ved et åbent hus-arrangement hos maskinforretningens nye afdeling i Snejbjerg ved Herning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Han fortæller, at "de nye drenge" allerede har formået at sælge en del maskiner i det midtjyske, selv om afdelingen kun har været åben i tre uger.

Foreløbig i midlertidige lokaler, som snart bliver skiftet ud til fordel for en topmoderne maskinforretning blot 700 meter længere henne ad gaden.

Ambitiøse planer

Farmas har tre hovedforhandlinger - New Holland, Kverneland og MI - og 68 medarbejdere fordelt på hovedafdelingen i Farsø, en afdeling i Viborg og den nye afdeling ved Herning.

Dagens arrangement blev afholdt for at gøre de lokale folk opmærksomme på den nye forretning, som Farmas' samarbejdspartner CNH Industrial har store forventninger til.

- Som det ser ud med de planer, de har, og de tegninger, vi har set, så kommer de til at gå 100 procent ind for at skulle dække området her, siger Finn Laursen, der har ansvaret for CNH Industrials salg af traktorer i den nordlige del af Jylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har altid haft fuld opbakning fra vores forhandlere i Farsø og Viborg, og vi ser frem til, at det bliver slået i gang. Vi ved, at de altid løser opgaverne, og at de løser dem til fulde, tilføjer han.

Læs også Herning-planerne tager form Farmas.