Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

27-årig mistænkes for brandstiftelse på gårde

Af MAN - 11. jan. 2019 KL. 12:15

Politiet har sigtet manden for fem tilfælde af brandstiftelse på gårde og i lader omkring Dybvad i Nordjylland.

Efterforskningsleder, politikommissær Carsten Straszek, oplyser i en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi, at efterforskere i går torsdag kunne skride til anholdelse af den 27-årige mand. Det skete efter tip fra vidner kombineret med en større efterforskning fra politiets side.

- Vi ved, at forsætlig brandstiftelse skaber enorm, og helt forståelig, utryghed, så vi har efterforsket intensivt i sagen siden december, og jeg er derfor tilfreds med, at vi har nu har pågrebet en mistænkt i sagen, siger Carsten Straszek til Nordjyske.

Den 27-årig er ialt sigtet for fem brandstiftelser på gårde og i lader.

Det første forhold skete 7. december 2018 i en lade i Dybvad, hvor der blev sat ild til en halmballe.

Det andet forhold skete 9. december 2018 i den samme lade i Dybvad, hvor der blev sat ild på oplaget af halm i laden, hvilket gav store skader på bygningen.

Det tredje forhold skete 10. december 2018, hvor der blev sat ild i etageadskillelsen ved trappeløbet i en etageejendom i Dybvad, som ligger i umiddelbart tilknytning til den ladebygning, der blev sat ild til 7. og 9. december, hvilket gav gennembrænding af etageadskillelsen.

Det fjerde forhold skete 30. december 2018, hvor der blev sat ild i en ladebygning i Dybvad, hvilket fik hele bygningen til at udbrænde.

Det femte forhold skete 10. januar 2019 i Dybvad, hvor der i en staldbygning i Dybvad var tændt ild en bunke halm, der lå på gulvet.

Den anholdte er fremstillet i dag i Retten i Hjørring, hvor han er sigtet for de fem tilfælde af forsætlig brandstiftelse.

Få nyhederne først!Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær på forkant med dagens landbrug.

 

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame