Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Arrangementer

Tilføj arrangement
, Møde

Markvandring med fokus på grovfoder og salgsafgrøder

I landbruget er der nu sæson for markvandringer, hvor landmænd og konsulenter mødes for at kigge på afgrøder og udveksle erfaringer. Planteavlskontoret på Landbo Limfjord inviterer til markvandringer i uge 22.

På Lindholm kigges på vinterbyg, vinterhvede, vinterrug, vinterraps og vårsæd. ?Vi tager en faglig snak om de aktuelle udfordringer, der er i marken lige nu,? fortæller Klaus og fortsætter med et glimt i øjet: ?? og forhåbentlig får vi også tid til at nyde det kuperede landskab, som findes i dette område på Mors.?

Markvandringer er blevet populære rundt i hele Danmark, men da boniteten, vejrlig osv. er forskellig fra landsdel til landsdel, samles de lokale landmænd gerne lokalt til en snak og diskussion om ukrudtsbekæmpelse, udnyttelse af gødning eller afgrødevalg. ?Her har landmændene en mulighed for at se, hvordan afgrøderne arter sig lokalt,? forklarer Klaus.

Til arrangementet vil vi slutte af med pølser samt en øl/vand. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage.

Tid: tirsdag d. 29. maj 2015 kl. 19.00
Sted: Lindholm I/S ved Jens og Laurits Mehlsen, Nordmorsvej 24, Flade, 7900 Nykb. Mors.

PS: torsdag d. 28. maj kl. 19.00 er der markvandring på Lisedal, Lisedalvej 30, 7800 Skive med fokus på salgsafgrøder, men hvor dronen vil blive sendt på vingerne, hvis vejret arter sig. Se mere på http://www.landbo-limfjord.dk

Forsiden lige nu