Erhverv
Seminar: Bedre kødkvalitet fra mark til mund!
Kom til seminar og vær med til at diskutere og sætte retning for kvalitet, produktion og forbrug af okse- og lammekød med hele værdikæden af kødproducenter, slagtere, grossister, forbrugere og professionelle køkkener. Seminaret sætter fokus på kvalitet, produktion og forbrug af okse- og lammekød. Hør mere om og diskutér kødkvalitet, prissætning, værdikæder, udfordringer og potentialer i afsætning og markedsføring. På seminaret tager vi tre temaer op: prissætningsstrategier, samarbejde i værdikæden og bevidste valg hos aftagere i oplæg, ved tværfaglige debatter og på workshops. Afholdes Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus [br] [br]Se det spændende program med højaktuelle oplæg fra ind- og udland og tilmeld dig senest 15 oktober på okologi.dk/kodkvalitet