Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK
12.10 2017 Møde

Vil selv - kan selv - som iværksætter

Det er oftest ønsket om at være herre i eget hus, der driver værket for iværksættere. Og ikke umiddelbart et ønske om en prangende bundlinje. Den stærkeste drivkraft for de fleste er uafhængigheden af andre og friheden til at tilrettelægge sit eget arbejde. Man vil selv ? og kan selv.

For samfundsøkonomien har iværksætteri også en større betydning end hidtil antaget. Nye virksomheder skaber nemlig flere jobs, og betaler ofte højere løn til de ansatte end gamle virksomheder, og så har de har en højere produktivitet, hvilket tyder på, at de er vigtige for innovation og udvikling. Men al start er svært. Jo bedre man er forberedt og klædt på, jo nemmere kommer man igennem opstartsfasen.

?Mange går med et ønske om at få fod under eget bord, men det kan være svært at overskue krav til og risiko ved at starte op for sig selv,? fortæller Peder P. Grønborg, økonomikonsulent Landbo Limfjord og forklarer videre: ?Iværksætterens hoved er fyldt med mange spørgsmål. Hvor starter man, hvor slutter man? Hvornår skal man CVR registreres? Hvad med finansiering? Hvad med moms, skat og regnskabskrav??

Landbo Limfjord inviterer den 12. oktober kl. 17.00 til et iværksættermøde, hvor økonomer og jurister vil fortælle om nogle af de ting, man som iværksætter skal give opmærksomhed for at komme godt i gang med etablering af egen virksomhed.

Iværksættermødet er sammensat, så man får en generel information om alt det praktiske. Lige fra brug af etablerings- og iværksætterkonto til det sociale sikkerhedsnet og valg af virksomhedsformer. Der vil på mødet være mulighed for at få individuel sparring og rådgivning, hvor iværksætteren får tips og tricks til netop egen opstart.

?Udover at få nogle værktøjer med hjem kan det også være givende at høre om andres iværksætteres udfordringer og ideer, og samtidig er der en oplagt mulighed for at udvide sit netværk og måske møde kommende samarbejdspartnere og kunder,? fortæller Henrik Frier, jurist Landbo Limfjord, der er blandt initiativtagerne til mødet.

Har trangen til at blive sin egen herre ikke været større, end den er nu, så er det nu man har muligheden for at prøve sit virke af ? eller i hvert fald bare at høre om, hvad det indebærer at være iværksætter. Det viser sig ofte ikke at være så slemt at starte op, som man forestiller sig. Især når der er så meget hjælp at hente til både det juridiske og økonomiske arbejde.

Et iværksættermøde tager kun et par timer, men er vigtigt og giver et godt udgangspunkt for at komme videre og få startet rigtigt op ? så man bliver herre i eget hus.

Tid: torsdag d. 12. oktober 2017 kl. 17.00-20.00
Sted: Landbo Limfjord, Resenvej 85, 7800 Skive
Pris: Gratis
Tilm.: Snarest muligt på 96153000

Fakta

  • Dato: 12.10 2017

Tilføj til kalender

AuktionerAuktioner

Der er ingen aktive auktioner lige nu ...

Se flere

Læs maskinbladet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame